URL: www.kuljetushellroos.fi/?Vaihtolavat

Vaihtolavat

Alla on lueteltuna lavoja jotka sopivat useimpiin asiakkaiden kysymiin käyttötarkoituksiin

Näitä kevytrakenteisia lavoja käytetään yleisimmin erilaisten purku-, ja rakennus-, seka ja haravointijätteiden kuljetuksessa sekä lumenajossa.

Tätä lavaa käytetään yleisimmin pelkässä maan- tai murskeenajossa ja toimittaessa suurten tai keskisuurten kaivinkoneiden kanssa.

Tätä lavaa käytetään yleisimmin kaikenlaisessa maanajossa ja on erityisen hyvä valinta kun toimitaan pienten kaivinkoneiden kanssa. Matalan laitakorkeuden ansiosta jopa 3 t kaivinkoneella esimerkiksi ahtaissa tai matalissa paikoissa ylettyy kuormaamaan suoraan lavalle ilman että tarvitsee tehdä korokepetiä koneelle tai laskea lavaa maahan. Tässä lavassa perälauta toimii myös ajoramppina eli tällä lavalla voidaan kuljettaa samalla kertaa aamulla työmaalle vaikkapa kaivinkone sekä tarvittavat työvälineet, suorittaa tarvittava maanajo ja tuoda illalla koneet pois. Näin kalliita työkoneita ei tarvitse jättää työmaille seisomaan yöksi tai viikonlopuksi.

Tällä lavalla hoituu monipuolisesti erilaisten työkoneiden, autojen ja kappaleiden tai tavaroiden kuljetus. Huomioitavaa on, että kuljetettavan koneen tai kuorman maksimikorkeus voi olla 2,7 m jolloin auton kokonaiskorkeus on 4,2 m. Korkeampikin kone tai kuorma voidaan lainsäädännön puitteissa kuljettaa, mutta reitti on valittava huolellisesti mm. siltojen takia.

    Tällä erikseen veneiden kuljetukseen tehdyllä lavalla voidaan nostaa, kuljettaa ja telakoida noin 4-8 metrin pituisia kölittömiä veneitä. Lavaa voi käyttää esimerkiksi veneen rikkoutuessa samalla kertaa nostoon, kuljetukseen korjaamolle ja tarvittaessa telakointiin. Veneen pystyy myös laskemaan maahan esim. styrox levyjen päälle ja nostamaan takaisin lavalle.